Viteză de 208km/h înregistrată de o femeie în județul Călărași

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, în ultimele zile, pe  raza judeţului Călăraşi, două femei care conduceau cu viteză. Acestea au fost sancţionate contravenţional, cu amendă, totodată li s-a reţinut permisul de conducere.

Astfel, pe DN 21, în afara localităţii, o tânără de 29 de ani, din municipiul Călăraşi, a fost înregistrată cu aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 151 km/h.

Pe DN 3 Chiciu, o femeie de 51 ani, din Călăraşi, a fost înregistrată cu aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 208 km/h, în afara localităţii.

Cele două conducătoare auto au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii le-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Liviu Dragnea: „Suntem foarte nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în anumite ministere”

Liviu Dragnea, președintele PSD, se declară foarte nemulțumit de haosul din anumite ministere. Prezent la Călărași, liderul PSD a dat...

Închide