Ziua Porților Deschise la CFR

Companiile feroviare sărbătoresc copilăria și organizează evenimentul Ziua Porților Deschise.

Acesta este dedicat celor mici și se desfășoară în locații feroviare din București și din țară (case de bilete, trenuri și la Muzeul CFR), de Ziua Internațională a Copilului, miercuri – 1 iunie 2016.

Copiii vor face o scurtă  „călătorie imaginară”, unde vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază, pentru efectuarea unei călătorii, este aceea de a avea un bilet!

De asemenea, vor avea ocazia să învețe de unde pot găsi informații despre mersul trenurilor, cum se cumpără un bilet și vor vizita, în București, spectaculoasa dioramă de trenulețe a Muzeului CFR.

Pe pagina de Facebook a CFR Calatori se deschide public evenimentul Ziua Porților Deschise, unde sunt așteptați cu imagini și povești toți cei care doresc să le împărtășească.

În plus, părinții și bunicii sunt invitați în vagoane alături de cei mici în călătorii individuale sau de grup, pe distanţe scurte, la alegere.

Pe tot parcursul anului la călătoria cu trenurile CFR Călători spre orice destinaţie din România, copiii de până la zece ani beneficiază de unele dintre cele mai atractive reduceri: 50% la trenurile InterRegio şi Regio, atât la clasa întâi cât şi la clasa a doua. Copiii mai mici de cinci ani pot călători gratuit fără loc separat.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
6 șoferi din Călărași depistați în trafic, fără permis de conducere

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţan Călăraşi au desfăşurat şi în acest sfârşit de săptămână acţiuni pentru prevenirea conducerii autovehiculelor de...

Închide