PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CALĂRAŞI / ANUNŢ

Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs pentru recrutare în vederea ocupării funcţiilor publice de execuţie vacante de consilier superior 2 posturi  – la Direcţia Programe şi Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Condiţii cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei  publice de execuţie vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Relaţii Externe, Turism şi Evenimente  la Direcţia Programe şi Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi.

– sa îndeplinească condiţiile art. 54 din legea nr.188/1999 privind statutul funcţionarilor publici, republicată 2;

– studii universitare de licenţă absolvite  cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă.

– vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani;

Condiţii cumulative  pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei  publice de execuţie vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Managementul Proiectelor la Direcţia Programe şi Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi.

– sa îndeplinească condiţiile art. 54 din legea nr.188/1999 privind statutul funcţionarilor publici, republicată 2;

– studii universitare de licenţă absolvite  cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă;

– vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice :minimum 9 ani;

– cerinţă specifică: certificare managementul proiectelor.

Concursul se organizeaza la sediul Primăriei Municipiului Călaraşi din  strada Bucureşti nr.140 A, în data de 02.08.2016, ora 11.00 – proba scrisă şi 04.08.2016, ora 14.00 interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la biroul Resurse Umane Salarizare din cadrul Primăriei Municipiului Călaraşi .

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din H.G. nr.611/2008.

Condiţiile de participare şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane Salarizare, telefon 0242311005  interior 111.

PRIMAR,

DRĂGULIN DANIEL ŞTEFAN

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Stelian Fuia – 3 ani de condamnare cu executare

Fostul ministru al Agriculturii, fost deputat de Călărași și președinte al PDL Călărași, Stelian Fuia, a fost condamnat definitiv miercuri...

Închide