Fostul senator, Constantin Dumitru revine în prim planul politicii locale ca președinte interimar al PMP Călărași

Organizația județeană PMP Călărași are un nou președinte interimar, fostul senator PNL, Constantin Dumitru. Acesta a declarat într-o conferință de presă că s-a luat o măsură administrativă, la nivel de partid, astfel că toți cei care nu au avut rezultate foarte bune, au fost destituiți.

Constantin Dumitru a menționat cum a ajuns să fie cooptat pentru funcția de președinte interimar Organizației județene PMP Călărași. „Cel care m-a ajutat cel mai mult să ajung membru al Parlamentului României a fost Băsescu. Am fost chemat de Eugen Tomac, care în urma unei înțelegeri cu Băsescu, mi-a făcut propunerea respectivă. Eu mă pregăteam pentru traiul liniștit de pensionar, dar practic medicul mi-a spus că mă pot apuca de treabă. Am acceptat și datorită faptului că nu a existat la Călărași o organizație puternică. Mă bazez pe foarte mulți oameni din fostul PDL, care astăzi nu mai fac politică sau au fost eliminați, oameni care m-au iubit pe mine sau pe care eu i-am ajutat. Începând de astăzi pot să spun că sunt președintele partidului PMP, în următoarea săptămână va exista un Birou Permanent al partidului în județul Călărași, interimar, din care vor face parte oameni foarte importanți, care trebuie să participe activ la viața politică din județul Călărași. Vrem să ajungem unul dintre cele 3 partide puternice din județ. În județul Călărași sigur vom fi o forță care va conta în alegerile parlamentare din decembrie. Eu dacă voi candida, voi candida pe funcția de senator.”

În cadrul aceleiași conferințe, fostul senator PNL a fost întrebat cum vede o colaborare cu deputatul Aurel Nicolae, președintele interimar al UNPR Călărași, acesta declarând că nu-l cunoaște absolut deloc. Dacă Aurel Nicolae nu va pleca din UNPR, aceștia vor fi colegi, deoarece PMP și UNPR au decis fuziune prin absorbție, astfel că toate organizațiile UNPR se dizolvă în PMP.

Organizația Municipală PMP Călărași este condusă în continuare de Giani Pianci. Deși, acesta anunțase pe un site de socializare, în urmă cu ceva timp, că demisioanează, Constantin Dumitru a declarat că tânărul Giani Pianci rămâne deocamdată pe funcție.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Incendiu la un depozit de materiale de construcții din Călărași

În data de 12 iulie 2016, ora 16.45, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au...

Închide