Adrian Mihalcea: „Nu mai suntem deloc echipa de anul trecut”

După 5 etape disputate în noul sezon al ligii a 2-a, Dunărea ocupă locul 11 totalizând 7 puncte, bilanţ care pare să nu fie pe placul suporterilor obţinuiţi cu rezultatele pozitive din sezonul trecut. Antrenorul Adrian Mihalcea susţine că, în vară, echipa s-a schimbat complet şi e nevoie de timp pentru a reedita performanţele din stagiunea anterioară, scrie site-ul oficial al Dunării Călăraşi, afcdunăreacălăraşi.ro.

„Avem o obsesie, ne raportăm la ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat atunci! Nu suntem deloc echipa de anul trecut, asta trebuie să înţelegem şi oarecum să ne eliberăm de această presiune. Ce a fost anul trecut a fost fantastic, acum am tăria să recunosc că lucrurile s-au schimbat. Încă nu arătăm ca o echipă şi atunci trebuie să lucrăm la această problemă. Avem şanse să revenim pentru a obţine rezultatele de anul trecut. Dar momentan trebuie să uităm sau să nu mai încercăm să facem comparaţie cu ceea ce s-a întâmplat anul trecut.” a declarat Mihalcea.

Până în prezent, Dunărea a obţinut două victorii (una acasă, cu Şoimii Pâncota iar alta în deplasare cu Metalul Reşiţa), o remiză (acasă cu CS Mioveni) şi o înfrângere (tot acasă cu Dacia Unirea Brăila, în prima etapă).

Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 11.00, Dunărea va evolua la Oradea împotriva Luceafărului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

UAT Valea Argovei titular al proiectului „Asfaltare străzi în comuna Valea Argovei, judeţul Călăraşi”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei...

Închide