vineri, martie 29, 2024
AcasăCOMUNITATELocatarii cu chiriile la zi din J 28 s-au săturat de mizeria...

Locatarii cu chiriile la zi din J 28 s-au săturat de mizeria făcută de cei care ocupă abuziv locuințele

- Advertisement -

Un grup de cetățeni a fost prezent săptămâna trecută la ședința de Consiliu Local pentru a reclama mizeria în care locuiesc în blocul J 28, mizerie pe care o fac persoanele care locuiesc în același bloc dar care nu și-au mai plătit chiriile de ani buni.

Călin George, cel care a luat cuvântul în numele celor prezenți, a declarat că, deși Primăria a făcut curățenie în repetate rânduri, iar ei încearcă să facă la rândul lor curat, mai mulți vecini continuă să arunce gunoaiele pe scară și în jurul blocului.

Călin George a spus că aceștia sunt cei care de foarte mulți ani nici măcar nu și-au mai plătit chiriile, iar cei care sunt cu datoriile la zi suferă din cauza acestora.

„Avem copii mici care sunt nevoiți să trăiască într-o mizerie de nedescris, să facă tot felul de boli din cauza gunoaielor și a șobolanilor, iar problema este că aceștia pot transmite aceste boli și colegilor de la grădiniță și de la școală”, le-a spus Călin George executivului Primăriei și consilierilor prezenți.

Chiriașii din J 28 au solicitat municipalității să ia măsuri împotriva celor care ocupă camerele din acest bloc fără să plătească chirie.

Primarul Daniel Drăgulin le-a promis acestora că, anul viitor, blocul J 28 va intra în reabilitare, urmând să fie efectuate reparații capitale atât la interior, cât și la exterior.

În ceea ce privește locatarii care ocupă abuziv locuințele, Gheorghe Ciocârlan, directorul SP Centrale Termice și Administrarea Fondului Locativ , a declarat că împotriva acestora s-au obținut sentințe definitive și executorii dar că sunt foarte greu de pus în aplicare.

Primarul Drăgulin i-a cerut acestuia să găsească soluția cea mai rapidă pentru punerea în aplicare a sentințelor.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite