vineri, martie 29, 2024
AcasăCOMUNITATEOferte de muncă în Austria

Oferte de muncă în Austria

- Advertisement -

NOU! Oferte de muncă de ajutor bucătar, bucătar şef, chelner şi cameristă în regiunea Voralberg din Austria. Voralberg este regiunea cea mai vestică a Austriei, fiind cunoscută ca o regiune în care se practică sporturile de iarnă. Diferite pensiuni şi hoteluri de 3, 4 sau 5 stele din regiune caută pentru sezonul de iarnă 2016-2017, bucătari, chelneri şi cameriste. Oferta de muncă venită prin Serviciul Public de Ocupare austriac (Arbeitsmarktservice-AMS Osterreich) însumează 80 de locuri de muncă, după cum urmează:

-Ajutor bucătar: 15 posturi;

-Bucătar şef: 20 posturi;

-Chelner: 15 posturi;

-Cameristă: 30 posturi.

Cerinţele locului de muncă: Calificare în domeniu – Experiență minim 2 ani – Muncă independentă și orientată spre servicii – Pasiune pentru locul de muncă.

Limbi străine: Cunoştinţe medii de limbă germană, nivel B1-B2 pentru posturile de bucătar şi chelner şi nivel A2 pentru postul de cameristă.

Salariu: Salariul de bază variază în funcţie de calificare, între 1550 şi 1800 euro net/lună pentru posturile de bucătar şi chelner şi între 1300 şi 1500 euro net/lună pentru postul de cameristă.

Durata contractului: Contractul de muncă poate fi sezonier sau permanent, iar programul de lucru este cu normă întreagă.

Alte beneficii: Cazarea şi masa sunt oferite gratuit de către angajator – Se oferă bilete cu reducere pentru concediu în extrasezon.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator în limba germană, la adresa de e-mail: dietmar.mueller@ams.at şi doar pentru monitorizare (fără feedback) la simona.poting@tm.anofm.ro.

Dietmar Müller este consilierul EURES din regiunea Voralberg, Austria.

Persoanele preselectate în urma transmiterii aplicaţiei vor fi contactate telefonic în vederea susţinerii interviului de angajare. Termen limită pentru aplicare: 15.11.2016.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite