Campionatul Mondial de Box Tineret/Florin Șchiopu va avea primul meci pe 21 noiembrie

Miercuri, 16 noiembrie a.c., a avut loc ședinta tehnică a Campionatului Mondial de Tineret la Box – 2016 ce se desfășoară în Sankt Petersburg, Rusia. Florin Șchiopu, sportivul CSM Călărași, se luptă la categoria 64 kg, categorie cu numărul cel mai mare de participanți de la acest Campionat Mondial – 44 sportivi.

În urma tragerii la sorți, în primul tur nu va boxa, urmând ca în turul doi să boxeze cu un sportiv din Mauritius, iar în ultimul tur al preliminariilor, pentru a se apropia la un singur meci de medalie, va trebui să îl învingă pe câștigătorul luptei dintre două puteri ale boxului mondial, Cuba-Kazahstan. Primul meci îl va disputa pe 21 noiembrie.

„Avem încredere în Florin și suntem siguri că poate face o figură frumoasă la acest campionat, are calitate pentru a obține un rezultat mare la această competiție.”, a declarat pe pagina secției de box a CSM Călărași, antrenorul Valentin Anghel.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Locul 5/Călărășeanul Ciprian Solzaru, singurul român participant la Campionatele Mondiale de Culturism din Spania

În perioada 5-6 noiembrie s-au desfășurat la BENIDORM-SPANIA Campionatele Mondiale de culturism seniori unde România a fost reprezentată de un...

Închide