Noul preşedinte al Dunării Călăraşi, Bogdan Leu, s-a apucat de treabă

Mircea Brânduşă. Abia instalat, Bogdan Leu, noul preşedinte al Dunării Călăraşi, s-a şi apucat de treabă. L-am găsit în biroul său discutând cu fiecare fotbalist în parte despre prelungirea contractului la echipă. Iată ce a declarat în exclusivitate pentru Obiectiv:

„Această funcţie mă onorează dar mă şi obligă. La Dunărea Călăraşi nu va mai fi o singură persoană care să ia deciziile. Gândesc o organigramă în care să se regăsească 4 vicepreşedinţi, dacă se poate, dintre marii oameni potenţi financiar din judeţ. Prima schimbare s-a produs, mă refer aici la contabil, fiind vorba de dl Marian Bidea. Voi purta o discuţie şi cu dl Laurean Moţăţăianu, secretarul clubului, care şi-a exprimat dorinţa de a nu mai continua, în acest caz mă gândesc să găsesc un jurist specializat în codul de procedură sportiv. Vom merge înainte cu dl George Coman care are de la FRF ID-ul care îi permite să reprezinte clubul ca şi delegat. Cât priveşte antrenorul, Adrian Mihalcea are sprijinul meu. Obiectivul meu este să salvez Dunărea Călăraşi de la retrogradare”.

Cursuri pentru arbitri

În perioada 21-24 noiembrie, FRF şi CCA Bucureşti organizează cursurile de arbitri pentru zonele defavorizate. AJF-CJA Călăraşi va trimite la aceasă acţiune 2 dintre cei mai talentaţi tineri arbitri asistenţi. Selecţia finală se va face între Bâţan Ionuţ, Drăgănescu Alexandru, Ruse Laurenţiu şi Zardova Cristian.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Şcoală de arbitri de fotbal la Călăraşi

Fotbalul călărăşean bifează o premieră în aceste zile: organizarea primei şcoli de arbitri de fotbal de după revoluţie. Evenimentul are...

Închide