Program Cinema Călăraşi 06 ianuarie – 02 februarie 2017

06 – 08 ianuarie 2017

Vineri: orele 12.30

Sâmbătă, duminică: orele 10.30 şi 12.30

13 – 15 ianuarie 2017

Vineri: orele 12.30

Sâmbătă, duminică: orele 10.30 şi 12.30

Crăiasa Zapezii – Foc şi Gheaţă 3D

Regia: Aleksey Tsitsilin

Cu: Ivan Okhlobystin, Nyusha Shurochkina

Gen film: Animaţie

Durata: 87 minute

Premiera în România: 06.01.2017

Împreună cu noul său prieten, Rollan, Gerda încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ţinutul trolilor şi, din greşeală, sunt loviţi de vraja focului şi a ghieţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să găsească soluţia de a reveni la normalitate. Crăiasa Zăpezii şi trolul Orm nu vor lipsi nici ei, însă de această dată încurcăturile îi transportă pe toţi prin foc şi gheaţă cu mult umor şi distracţie către noi lecţii de viaţă pe care cei mici le vor învăţa.

 

06 – 12 ianuarie 2017

Orele: 17.00; 20.00

Luni: orele 17.00 nu este proiecţie

Codul Asasinului 2D

Regia: Justin Kurzel

Cu: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Ariane Labed, Alicia Vikander, Adrien Ryans

Gen film: Acţiune, Aventuri, Istoric, SF

Durata: 140 minute

Premieră în România:06.01.2017

Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesionişti din care se trage după ce este răpit de o organizaţie ale cărei origini ţin de societatea secretă Cavalerii Templieri şi care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

 

13– 19 ianuarie 2017

Orele: 17.00

Luni: orele 17.00 nu este proiecţie

A doua şansă 2D

Regia: David Frankel

Cu: Will Smith, Naomie Harris, Keira Knightley, Edward Norton

Gen film: Dramă

Durata: 97 minute

Premieră în România: 06.01.2017

Howard Inlet (Will Smith), odată un bărbat cu o carieră strălucită, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa. La intervenţia surprinzătoare şi emoţionantă a prietenilor lui, acesta este forţat să-şi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea înainte de a pierde totul.

Regizat de David Frankel „Collateral Beauty: a doua şansă” explorează cu multă emoţie felul în care oamenii reuşesc să găsească frumuseţe în ciuda suferinţei şi cum iubirea, timpul şi moartea se completează reciproc astfel încât să aducă echilibru existenţei noastre.apar discrepanţe de milioane de dolari. Lupta pentru supravieţuire începe atunci când Chstistian descoperă neregulile financiare din firmă.

 

13– 19 ianuarie 2017

Orele: 20.00; Luni: orele 17.00 nu este proiecţie

Legea nopţii 2D

Regia: Ben Affleck

Cu: Ben Affleck, Zoe Saldana, Sienna Miller, Chris Messina, Elle Fanning, Chris Cooper

Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă

Durata: 128 minute

Premieră în România: 13.01.2017

Scris şi regizat de Ben Affleck, „Legea nopţii” se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor 20, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ţine pasul. Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inpectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă, furându-i banii şi amanta unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi. Mişcarea se încheie tragic, ducându-l pe acesta pe un drum al răzbunării şi trufiei, direct în inima mafiei din Tampa.

 

20 – 22 ianuarie 2017

Vineri: orele 12.30

Sâmbătă, duminică: orele 10.30 şi 12.30

27 – 29 ianuarie 2017

Vineri: orele 12.30

Sâmbătă, duminică: orele 10.30 şi 12.30

Ozzy – marea evadare 3D

Regia: Alberto Rodriguez

Cu: Benjamin Nathan, Frank Robledano

Gen film: Animaţie

Durata: 90 minute

Familia Martin pleacă în călătorie, dar căţelul Ozzy nu îi poate însoţi. De aceea familia i-a găsit un loc ideal unde va fi lăsat, o pensiune canină cu tot confortul. Dar locul acesta se dovedeşte a fi doar de faţadă, pensiunea este, de fapt, o capcană construită de un diabolic răpitor de câini. Ozzy ajunge în adevărata „pensiune” Pârâul Albastru, o închisoare pentru câini, condusă de alţi câini. El trebuie să înfrunte pericolele şi să conteze pe ajutorul noilor săi prieteni, Chester, Fronky şi Doc, pentru a scăpa şi a ajunge în siguranţă acasă. Ozzy, o comedie pentru copiii de toate vârstele, un film de aventuri despre prietenie, curaj şi puterea de a ieşi cu bine dintr-o situaţie dificilă.

 

 

23 şi 30 ianuarie 2017

6,9 pe scara Richter  2D

Regia: Nae Caranfil

Cu: Maria Obretin, Teodor Corban, Laurenţiu Bănescu

Gen film: Comedie

Durata: 116 minute

Premieră în România: 20.01.2017

Un tânăr actor de teatru navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de „musical”, o nevastă geloasă până la depresie şi obsesia marelui cutremur devastator, anunţat ca iminent de toţi „experţii”. Însă „adevăratul” cutremur pentru el se dovedeşte a fi reapariţia intempestivă a propriului său tată, după decenii de absenţă. Manipulator şi amoral, tatăl se instalează în universul fiului, confiscându-l cu totul şi bulversându-i existenţa.

Tony-actorul, soţia sa instabilă psihic, tatăl hedonist şi frumoasa (deşi mult prea tânăra) iubită a acestuia, evoluează împreună într-un „cadril” tragi-comic, în aşteptarea unui dezastru seismic şi a unei premiere.

 

20 – 26 ianuarie

Orele: 17.00; 20.00

Luni: orele 17.00 nu este proiecţie

Triplu X Întoarcerea lui Xander Cage 3D

Regia: D.J. Caruso

Cu: Vin Diesel, Deepika Padukone

Gen film: Acţiune, Aventuri, Thriller

Premieră în România: 20.01.2017

Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forţat să iasă din exilul autoimpus şi să pornească într-o cursă pe viaţă şi pe moarte pe urmele lui Xiang şi al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod „Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, şi care ameninţă să distrugă lumea aşa cum o cunoaştem. Xander îşi recrutează o echipă formată din indivizi dornici de adrenalină şi descoperă o conspiraţie ale cărei hăţişuri duc până la cele mai înalte niveluri din guvernele internaţionale. Nici de această dată Xander şi acoliţii lui nu vor face economie de umor sec şi atitudine periculoasă, şi e sigur că TRIPLU X: ÎNTOARCEREA LUI XANDER CAGE va ridica ştafeta genului de acţiune cu scene de cascadorie cum nu s-au mai văzut până acum în vreun film.

 

27 ian. – 02 feb. 2017

Orele: 17.00; 20.00

Luni: orele 17.00 nu este proiecţie

Câinele adevăratul meu prieten 2D

Regia: Lasse Hallström

Cu: Britt Robertson, Josh Gad, Dennis Quaid

Gen film: Comedie, Dramă, Familie

Premieră în România: 27.01.2017

Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, „Câinele, adevăratul meu prieten” prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descopră menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să radă şi să iubească. Redată din perspectiva celui mai simpatic căţel prin vocea lui Josh Gad, povestea de familie îi mai reuneşte în distribuţie pe actorii Britt Robertson, KJ Apa, John Ortiz, Juliet Rylance, Luke Kirby, Peggy Lipton, Pooch Hall şi Den.

 

Centrul Cultural JudeţeanCălăraşi

Cinema 3D/2D

Parcul central, Bulevardul 1 Mai, nr. 5A

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):

8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări.

Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

Informaţii:

– tel: 0242-312800

– site: www.culturalcl.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
„ÎN ŢARA DE PESTE VEAC”

se găseşte limanul mântuirii, ca o urcare la cer a omului numai cu ajutorul lui Dumnezeu, Care, după cum ne...

Închide