CITAŢIE

emisă la data de 06 martie 2017

Adresată:

doamnei Avădanei Rodica, în calitate de soţie supravietuitoare, respectiv succesibilă a defunctului  AVĂDANEI VICTOR;

doamnei Bresniceanu Lorena-Valentina, în calitate de fiică, respectiv  succesibilă a defunctului  AVĂDANEI VICTOR

– şi oricărui alt succesibil cu domiciliu necunoscut al defunctului  AVĂDANEI VICTOR.

Vă înştiinţăm că sunteţi invitaţi să vă prezentaţi la sediul Biroului Individual Notarial ŞESTACOVSCHI FLORIN-ADRIAN situat în mun. Călăraşi str. Flacăra nr.26, bl. B3, sc.C, parter, apt.3, jud. Călăraşi la data de 10.05.2017, ora 12:00, în calitate de succesibili, pentru a participa la dezbaterea procedurii succesorale privind pe defunctul Avădanei Victor, decedat la data de 02.01.2014, fost cu ultim domiciliu în mun. Călăraşi str. Ştirbei Vodă nr.5, jud. Călăraşi.

Vă înştiinţăm prin prezenta faptul că, societatea B.R.D. GSG S.A.în calitate de creditoare, a  formulat cererea pentru deschiderea procedurii de vacanţă succesorală pentru defunctul Avădanei Victor, decedat la data de 02.01.2014, fost cu ultim domiciliu în mun. Călăraşi str. Ştirbei Vodă nr.5, jud. Călăraşi.

La termenul mai sus menţionat, va trebui să vă prezentaţi cu acte de stare civilă, care demonstrează calitatea dumneavoastră de succesibili (certificate de naştere, căsătorie), cartea de identitate, testament (dacă e cazul), acte de proprietate privind bunuri care au aparţinut defunctului.

În caz de neprezentare la termen, dezbaterile vor avea loc în lipsă şi se va proceda conform dispoziţiilor legale, având incidenţă art.1137 alin.2 din N.C.C.: “dacă niciun succesibil nu se prezintă în termenul fixat în publicaţie, notarul va constata că moştenirea este vacantă”.

Pentru orice relaţii, ne puteţi contacta în fiecare zi de Luni până Vineri, între orele 09-16 la numărul de telefon 0242.314.985.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
SĂ MORI RĂNIT DE GEAMPARALE

Prin  Duminica vameşului şi a fariseului ortodocşii au intrat în Triod. Vor ieşi în Sâmbăta Mare din ajunul Sfintelor Paşti....

Închide