Primarul Drăgulin a plecat într-o vizită de lucru în Japonia, Coreea de Sud și China

Asociația Municipiilor din România organizează, în perioada 30 martie – 14 aprilie, o misiune de lucru, în Japonia, Republica Coreea și Republica Populară Chineză, vizând extinderea contactelor și oportunităților care ar putea contribui la dezvoltarea schimbului de bune practici, al potențialului economic, turistic și investițional al municipalităților membre ale A.M.R.

Agenda misiunii a fost elaborată cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, prin misiunile noastre diplomatice din țările de reședință, precum și cu contribuția ambasadelor acreditate la București, după cum urmează:

  1. Tokyo, 30 martie – 4 aprilie: întâlniri cu reprezentanți din cadrul Autorității Metropolitane Tokyo și Districtul Minato, întrevedere cu Ambasadorul Viorel Isticioaia Budura, șeful Delegației U.E. la Tokyo, întâlniri cu oficiali ai Municipiului Yokohama și ai orașului Musashino, întrevedere cu reprezentanții Diviziei de Cooperare și Parteneriate Locale din Ministerul Afacerilor Externe, cu reprezentanți ai asociațiilor de prietenie româno – nipone și mediul de afaceri;
  2. Seul, 5 – 9 aprilie: întâlnire cu Guvernatorii Provinciilor Gangwon – do și Gyeonggi – do, precum și cu Vice – Guvernatorul Metropolei Seul, cu alți oficiali din provinciile menționate, cu directorii departamentelor de cooperare internațională; tururi de documentare la obiective de interes pentru gestionarea problematicilor legate de administrația locală (Transport Operation and Information Center și Yeongdeungpo Advanced Water Purification Center, Seul) cu reprezentanți ai mediului de afaceri, precum și un tur de documentare la Startup Campus Gyeonggi – do;
  3. Beijing, 10 – 14 aprilie: întâlnire cu factori de decizie din cadrul Asociației de Prietenie a Poporului Chinez cu Străinătatea și cu oficiali din Guvernul R.P. Chineze, Primăria Beijing și Mi Yun, întâlnire cu reprezentanții Asociației antreprenorilor chinezi din România și cu Asociația de prietenie China – România, precum și o întrevedere de lucru cu liderii Huawei Beijing Institute.

În delegația oficială vor fi reprezentate municipiile: Alba Iulia, Bistriţa, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Deva, Focşani, Petroşani, Sectorul 1, Satu Mare, Sectorul 3, Slobozia şi Râmnicu Valcea.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Daniel Drăgulin (candidat la președinția PNL): „Îmi doresc această funcție poate și ca o recompensă a activității pe care am desfășurat-o, în acest partid, de peste 12 ani”

Se limpezesc lucrurile în ceea ce privește situația candidaturilor pentru președinția organizației județene a PNL Călărași, singurul care va candida,...

Închide