Locuri de muncă vacante în meseriile de sudor și electrician

Firma SC EURO COMFORT SRL, din localitatea Călărași, oferă, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași (AJOFM Călărași), 8 locuri de muncă în meseriile de sudor și electrician (4 posturi sudor,4 posturi electrician).

În acest context, AJOFM Călărași organizează în data de 05.05.2017, începând cu ora 10.00, la cererea angajatorului, o selecție a forței de muncă pentru meseriile de sudor și electrician. La această acțiune sunt invitate toate persoanele calificate în aceste meserii, aflate sau nu în evidența instituției noastre.

Condițiile oferite de angajator:

Perioada contractului: determinată (3 luni)

Localitatea în care se află locurile vacante: jud. Călărași (Călărași, Roseți, Modelu, Cuza Vodă)

Salariu de încadrare: 1650 lei

Condițiile minime de ocupare:

Vechime în domeniu: 1 an

Studii: Școală profesională

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași din str. 13 Decembrie nr. 12, în data de 05.05.2017, începând cu ora 10.00.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Aurel Vasile: „Eu nu am venit la primărie pentru salariu şi nu mi-e ruşine să fac drumuri şi să deschid uşile ministerelor din Bucureşti pentru a aduce bani în comună”

Mircea Brânduşă. Aurel Vasile este primarul pe care locuitorii comunei Jegălia l-au tot aşteptat. Născut şi crescut în localitate, a...

Închide