joi, aprilie 18, 2024
AcasăCULTURAProgram Cinema Călărași 6 iunie – 30 iunie 2017

Program Cinema Călărași 6 iunie – 30 iunie 2017

- Advertisement -

În atenția cinefililor din Călărași!!! În zilele de 17.06-18.06.2017, la Călărași vine CARAVANA FILMULUI ROMÂNESC. Vă invităm să savurați trei filme de comedie și propunerea României pentru premiile Oscar, asteptata dramă SIERANEVADA.

06 – 08 iunie

Orele: 17.00; 20.00

Luni ora 20.00

Wonder Women 3D

Regia: Patty Jenkins

Cu: Gal GadotChris Pine

Gen film: AcţiuneAventuriFantastic

Premieră în România: 02.06.2017

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin.

09 – 15 iunie

Ora 17.00

Baywatch – 2D

Regia: Seth Gordon

Cu: Zac EfronPriyanka ChopraKelly Rohrbach, Dwayne JohnsonAlexandra Daddario

Gen film:Comedie

Durata:116 minute

Scenariul îl are în centru pe un foarte strict și dedicat salvamar (Johnson), care este nevoit să facă echipă cu un mai tânăr și nonconformist coleg (Efron), pentru a-și salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

09 – 15 iunie

Ora 20.00

Mumia – 3D

Regia: Alex Kurtzman

Cu: Tom CruiseSofia BoutellaRussell Crowe, Javier BotetAnnabelle Wallis

Gen film:Acţiune, Aventuri, Fantastic

Premieră în România: 09.06.2017

Protagonistul filmului este un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare a SUA, Tyler Colt. Misiunea sa, aceea de eliminare a unui grup terorist ascuns într-un buncăr, îl poartă în deșertul irakian. Pătrunde astfel într-un loc magic, unde puternice și misterioase forțe îi întorc pe militari unul împotriva celuilalt. Tyler este singurul care scapă cu viață. Pătrunzând tot mai adânc în străvechiul și misteriosul mormânt ce a fost luat drept buncăr, acesta descoperă un sarcofag negru de fier, marcat cu simboluri egiptene precum Ankh (simbolul vieții veșnice) și Ochiul lui Horus. Aici, Tyler este mânat de forțe magice să deschidă sarcofagul. Însă în momentul în care introduce mâna în interiorul acestuia, este pe loc marcat cu un simbol în formă de stea. De aici înainte, mintea îi este blestemată cu viziuni ale lui Ashurbanipal, Regele Asiriei…

17 iunie

Ora 11.30

Sieranevada – 2D

Regia: Cristi Puiu

Cu: Mimi BrănescuBogdan Dumitrache

Gen film: Dramă

Durata: 173 minute

Acțiunea din „Sieranevada” are loc la trei zile de la atentatul din redacția hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo și la patruzeci de zile de la moartea tatălui său, când Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmează să își petreacă ziua de sâmbătă însoțit de tânăra lui soție, în sânul familiei, reunite cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor.

Ora 15.00

Afacerea Est – 2D

Regia: Igor Cobileanski

Cu: Ion SăpdaruConstantin PușcașuDaniel BusuiocAnne Marie Chertic

Gen film: Comedie, Dramă

Durata: 87 minute

Premieră în România: 28.10.2016

Afacerea Est spune povestea unei prietenii dintre doi moldoveni, Marian (Constantin Pușcașu), un intelectual de provincie, și Petro (Ion Sapdaru), un oportunist plin de idei. Cei doi se avântă într-o călătorie nebunească în căutarea banilor necesari pentru a-și îndeplini visurile: Marian vrea să se căsătorească cu Veronica (Anne Marie Chertic), în timp ce Petro își dorește o macara pe care s-o închirieze. Ei decid să devină parteneri de afaceri și încep să lucreze la un plan: să vândă un vagon de potcoave. Planurile li se dau peste cap, dar cu toate acestea Marian și Petro nu își pierd optimismul și încearcă alte metode de a se căpătui.

18 iunie

Ora 12.00

La drum cu tata – 2D

Regia: Anca Miruna Lăzărescu

Cu: Razvan EnciuOvidiu SchumacherAlexandru Margineanu

Gen film: Acţiune, Comedie, Dramă

Durata: 111 minute

Arad, 1968: Frații Mihai și Emil, de origine româno-germană, au un singur lucru în comun: îngrijorarea pe care o simt față de tatăl lor bolnav. Mihai, fratele mai mare, pare să se fi împăcat cu soarta în România ceaușistă, unde este medic și, cu inima îndoită, informator al securității. Emil, însă, luptă cu înfocare împotriva amprentelor staliniste, intrând astfel în situații din care numai prudența fratelui său mai mare îl poate salva. Într-o zi, sosește vestea că tatăl lor poate fi operat la Dresda. Ne aflăm însă în anul 1968, iar ei întâlnesc în calea lor spre destinatie tancurile care aveau să fie implicate în Primăvara de la Praga.

De vreme ce România refuză să se alieze cu Uniunea Sovietică, cei trei ajung într-o tabără temporară în RDG. Din cauza intervenției granița germano-cehoslovacă se închide, iar cei trei nu se mai pot întoarce înapoi în România.
Negăsind o altă soluție pentru apatriere, celor trei li se oferă o viză de tranzit și le este astfel îngăduit accesul în Republica Federală Germană. Complet nepregătita familie trece peste hotare: Întâlnire neașteptată cu dușmanii de clasă – poate această situație să se termine cu bine?

Ora 14.30

Bună! Ce Faci? – 2D

Regia: Alexandru Maftei

Cu: Ionel MihăilescuDana Voicu

Gen film: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste

Durata:105 minute

După 20 de ani de căsnicie fericită Gabriel și Gabriela nu mai simt nici o atracție unul față de celălalt. Să fie asta tot ce viața le mai poate oferi? După ce își petrec cîteva nopți comunicînd pe internet cu un necunoscut, amîndoi se îndrăgostesc – fără să știe că de fapt s-au găsit tot unul pe celălalt. Atracția pasională pentru necunoscut se amestecă cu sentimentul de vinovăție că își înșală partenerul de o viață. Încă și mai confuz este băiatul lor Vladimir, un adolescent cu o viață sexuală foarte activă, când descoperă că si părinții săi sunt mânați de dorințe. Într-o zi însă întâlnirea celor doi amanți virtuali devine inevitabilă…

16 – 22 iunie

Orele: 17.00; 20.00

Luni ora 20.00

Overdrive – 2D

Scott Eastwood şi Freddie Thorp sunt fraţi cu o ocupaţie mai puţin obişnuită: fură maşini luxoase şi incredibil de scumpe. Angajaţi să aducă din Marsilia un superb Bugatti 1937 – ediţie limitată, cei doi se trezesc prinşi în războiul orgoliilor a doi interlopi extrem de periculoşi. Aflaţi într-un oraş străin şi fără prea multe opţiuni, aceştia au foarte puţin timp la dispoziţie să gândească un plan ingenios pentru a scăpa cu viaţă.

Maşini de colecţie, curse explozive în locaţii superbe şi o miză uriaşă… „Overdrive” le aduce pe toate în premieră pe marile ecrane din 16 iunie. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

23 – 29 iunie

Ora 17.00

Excepție ziua de luni.

Once Upon a Time in Venice – 2D

Regia: Robb CullenMark Cullen

Cu: Bruce WillisJason  MomoaAdam Goldberg

Gen film: Acţiune, Comedie

Durata: 90 minute

Premieră în România: 23.06.2017

Steve Ford (Bruce Willis) este un detectiv privat din Los Angeles a cărui viață personală, dar și profesională e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de periculoasă. Urmează o avalanșă de evenimente, care mai de care mai periculoase, dar și mai amuzante: ca să-și recapete cățelul, Steve e nevoit să negocieze cu răpitorii, în timp ce se trezește vânat de doi frați răzbunători, de oamenii unui cămătar, cărora li se adaugă un șir întreg de personaje extrem de…

23 – 29 iunie

Ora 20.00

Transformers – Ultimul Cavaler – 3D

Regia: Michael Bay

Cu: Laura HaddockMark WahlbergAnthony Hopkins

Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller

Premieră în România: 23.06.2017

Transformers: Ultimul cavaler zdruncină din temelii universul francizei și redefinește ceea ce înseamnă să fii erou. Oamenii sunt în război cu Transformerii, și Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului nostru e adânc îngropată în secretele trecutului, în istoria neștiută a Transformerilor pe Pământ. Cei pe umerii cărora cade uriașa misiune de a salva lumea noastră formează o alianță căreia nu i se dau prea multe șanse: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, un lord britanic (Sir Anthony Hopkins), și o profesoară de la Oxford (Laura Haddock).

În viața oricui vine un moment când suntem chemați să facem un gest eroic. În Transformers: Ultimul cavaler, cei vânați sunt cei care vor deveni eroi. Eroii vor deveni dușmani diabolici. O singură lumea va putea supraviețui – va fi, oare, lumea noastră, sau lumea lor va învinge?

30 iunie – 02 iulie

Vineri ora 12.30

Sâmbătă, duminică: orele 10.30 și 12.30

07  – 09 iulie

Vineri ora 12.30

Sâmbătă, duminică: orele 10.30 și 12.30

Sunt un mic ticălos – 3D

Regia: Pierre CoffinKyle BaldaEric Guillon

Cu: Steve CarellKristen Wiig

Gen film: Animaţie, Comedie

Premieră în România: 30.06.2017

Balthazar Bratt e un fost star, care a crescut obsedat de personajul jucat de el in anii ’80 și care se dovedește a fi rivalul cel mai redutabil a lui Gru, până în prezent. Balthazar este supărat pe lume încă de când a ajuns la pubertate și show-ul lui a fost anulat. El urăște să fie batjocorit, iar acest fapt îl conduce către un complot de dominație globală. În timp ce Gru îl confruntă pe Balthazar, acesta intră într-o rivalitate fraternă, iar acest lucru se va întâmpla datorită apariției bruște a fratelui său geamăn pierdut, Dru

30 iunie – 06 iulie

Orele: 17.00; 20.00

Luni ora 20.00

O noapte nebună, nebună -2D

Regia: Lucia Aniello

Cu: Scarlett JohanssonZoë KravitzKate McKinnon, Jillian BellIlana Glazer

Gen film: Comedie

Cinci dintre cele mai bune prietene de la facultate (jucate de Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer și Zoë Kravitz) se reunesc 10 ani mai târziu pentru un weekend sălbatic in Miami. În timpul petrecerii grele, ele ucid accidental un striper. În mijlocul nebuniei încercării de a acoperi crima, devin mai apropiate ca oricand.

Cinema 3D/2D

Parcul central, Bulevardul 1 Mai , nr. 5A

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):

8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări.

Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

Informaţii:

– tel: 0242-312800

– site:  www.culturalcl.ro

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite