marți, aprilie 16, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEPrimăria va reabilita hala de legume fructe din Piaţa Big

Primăria va reabilita hala de legume fructe din Piaţa Big

- Advertisement -

Primăria Călărași va demara lucrări de reabilitare a Pieţei de legume fructe din cadrul ansamblului Pieţei Big Călăraşi. În urma expertizei tehnice de rezistenţă elaborate s-a stabilit ca pentru înlocuirea învelitorii sunt necesare intervenţii majore asupra structurii de rezistenţă a imobilului, aceste intervenţii implicând şi desfacerea închiderilor existente.

Sistemul va fi tip cadre metalice cu stâlpi articulaţi la bază şi grinzi din metal din zăbrele pe direcţia longitudinală şi grinzi transversale. Acoperişul se va monta pe pane metalice. Fundaţiile existente se păstrează precum şi stâlpii perimetrali. Ceilalţi stâlpi (centrali) se vor fixa articulat la nivelul fundaţiilor după tăierea stâlpilor existenţi. Fixarea se face pe capetele stâlpilor existenţi rămase prin tăierea stâlpilor existenţi deasupra fundaţiilor.

Pentru investiţia „REABILITARE CLĂDIRE HALA PIAŢA AGRO – ALIMENTARĂ (HALA LEGUME – FRUCTE)”, valoarea totală a investiţiei este de 1.219.490 lei cu TVA, din  care C+M 950.188 lei cu TVA.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite