miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăANUNTURIPrimăria Vasilați/Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

Primăria Vasilați/Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

- Advertisement -

COMUNA VASILATI, din com. Vasilati,  judetul Calarasi, titular al proiectului Reparatii strada Principala din Sat Popesti, Comuna Vasilati, Jud. Calarasi,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare FARA evaluare de către APM Călăraşi, în cadrul procedurilor de evaluare FĂRĂ evaluare de impact  asupra mediului şi FĂRĂ evaluare adecvată  de catre Agentia pentru Protectia Mediului Calarasi,  in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru pentru proiectul : Reparatii strada Principala din Sat Popesti, Comuna Vasilati, Jud. Calarasi,    propus a fi amplasat in comuna  Vasilati, judetul. Calarasi..

1.Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Calarasi, municipiul Călăraşi, şoseaua Chiciu, nr.2,jud. Calarasi, în zilele de luni-vineri între orele 9-12, precum şi la următoarea adresa de internet www.apmcl . anpm.ro .

2.Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite