sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăEVENIMENTSpectacol Fuego la Călărași/ „TESTAMENT” - „O lecție de patriotism, un strigăt,...

Spectacol Fuego la Călărași/ „TESTAMENT” – „O lecție de patriotism, un strigăt, o replică a emoției și-a versului înalt”

- Advertisement -

Centrul  Județean de Cultură și Creație Călărași vă așteaptă duminică, 3 decembrie 2017,  ora 18:00, să-l redescoperiți pe îndrăgitul artist FUEGO într-o nouă ipostază, diferită față de ceea ce a realizat până în prezent, cea de actor, în spectacolul extraordinar de teatru, muzică și poezie „TESTAMENT”, după opera marelui poet roman Grigore Vieru.

Sinopsis:

„Testament” poate fi descris ca o adevărată lecție de patriotism, un motiv coerent pentru a ne reîntoarce la valorile esențiale ale românilor, prin care înțelegem cu adevărat însemnătatea limbii române, a iubirii, a dragostei de părinți și de tot ce e mai nobil pe această lume.

Un one-man show veritabil, structurat pe trei capitole importante, fiecare având sensibilitatea și emoția sa, în care Paul Surugiu (FUEGO) va interpreta, va recita, va trăi cu toată ființa sa fiecare cuvânt și va cânta, totul devenind un altfel de musical, piese cunoscute, care se potrivesc de minune temei și conceptului.

„TESTAMENT” a fost premiat până în prezent cu patru distincții, pentru cel mai bun spectacol al teatrului Alexandru Davila din Pitești în anul 2013, pentru cel mai bun spectacol al anului 2014, din partea publicației LITERATURĂ ȘI ARTĂ și a editurii ANAMAROL, precum și premiul pentru concept și interpretare din partea Asociației Culturale REGAL D’ART!

Regia artistică a spectacolului este semnată de conf. univ. Adriana Piteșteanu, pedagog de teatru de peste 50 de ani, cu roluri memorabile în teatru și film, iar costumele sunt create de Doina Levintza și Elena Stoica.

„TESTAMENT” se va juca în sala de spectacole „Barbu Știrbei” a C.J.C.C.Călărași.

Relații și rezervări la numărul de telefon: 0242.314.925.

Biletele pentru spectacol vor putea fi achiziționate și în data de 3 decembrie 2017, începând cu ora 15:00, de la casieria amplasată în foaierul sălii „Barbu Știrbei”.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite