sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSPORTAşteptăm baia în Borcea

Aşteptăm baia în Borcea

- Advertisement -

Sorin Anghel. Bucurie fără margini la Dunărea Călăraşi. Echipa de futsal a câştigat meciul cu Infopress Odorheiu Secuiesc şi se afla acum pe primul loc în Liga a II-a de futsal, având un avans de trei puncte faţă de formaţia harghiteană.

Performanţa a fost răsplătită de către conducerea clubului cu o primă de 50 de euro pentru fiecare jucător. Antrenorul Marius Pârciu rămâne cu picioarele pe pământ şi consideră că greul abia de acum începe. Toate privirile sunt aţintite asupra Dunării Călăraşi, iar presiunea este uriaşă. Tehnicianul este gata să facă baie în Borcea în cazul în care echipa va promova pe prima scenă a futsalului românesc. „Mă aşteptam ca randamentul echipei să fie unul bun şi să ne întoarcem din Ardeal cu maximum de puncte. Ne-ar fi fost bun şi un rezultat de egalitate în meciul cu Odorheiu Secuiesc. Important era să nu pierdem şi să ţinem cât mai aproape de ei pentru că erau pe primul loc înaintea acestui turneu.”, a declarat Pârciu. Acesta susţine că are o relaţie bună, strict pe linie profesională, cu Virgil Bogatu, antrenorul echipei de fotbal.

În eventualitatea unei promovări, tehnicianul nu îşi face griji în ceea ce priveşte valoarea lotului de jucători. „Sunt convins că aceşti minunaţi băieţi vor putea face faţă cu brio în prima ligă de futsal, cu condiţia să facă o pregătire bună, specifică fotbalului de sală. Cu multă muncă şi ambiţie cred că Dunărea ar putea fi oricând în primele şase echipe de futsal de la noi din ţară. Evident, s-ar mai putea alătura acestui lot şi doi sau trei jucători care au mai evoluat la sală şi care ar putea aduce un plus de calitate în jocul nostru.”, a precizat Pârciu. Antrenorul este de părere că Dunărea ar avea mult de câştigat dacă la Călăraşi ar exista un campionat judeţean de futsal, care să producă talente pentru prima echipă. Din păcate, Bratu Caţaros, preşedintele AJF Călăraşi, nici nu vrea să audă de aşa ceva.

Eroul turneului desfăşurat week-end-ul trecut la Odorheiu Secuiesc a fost Marian Şerban, despre care antrenorul de futsal consideră că are un dezvoltat simţ al porţii. Ghinionul s-a întors însă rapid în viaţa atacantului de la Dunărea în cursul acestei săptămâni. Acesta a reuşit să-şi blocheze cartela telefonului mobil, astfel că n-a mai fost disponibil pe telefonul mobil. Următorul turneu din cadrul Liga a II-a la futsal va avea loc peste două săptămâni, la Gheorgheni. Până la finalul campionatului, Dunărea mai trebuie să joace de două ori cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi o singură dată cu Odorheiu Secuiesc.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite