sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSPORT2 sportivi călărăşeni participă la Campionatul Mondial de Juniori la Box din...

2 sportivi călărăşeni participă la Campionatul Mondial de Juniori la Box din Ucraina

- Advertisement -

După aproximativ 6 ani, boxul călărăşean va avea doi participanţi la o competiţie sportivă majoră, Campionatul Mondial de Juniori la Box, ce va avea loc în perioada 5 – 15  septembrie 2013 în Ucraina.  George Valentin Ceparu  (categoria 46 kg ) şi Ion Marian (categoria 75 kg ) reuşesc să intre în rândul puţinilor boxeri călărăşeni care, de-a lungul timpului au reuşit să participe la o competiţie de aşa amploare.

Ei doresc să atingă şi performanţa prin faptul că niciodată din Călăraşi nu au participat doi sportivi la aceeaşi competiţie de acest gen, în acelaşi timp.

Din păcate Şchiopu Florin chiar dacă a câştigat tot ce se putea câştiga, de când face box (inclusiv toate selecţiile de până acum) nu a putut face deplasarea din cauza faptului că cei care trebuiau să facă înscrierea la competiţie au „uitat” să îl înscrie până la data limită la care ar fi trebuit înscris, însă avem încredere că îşi va lua revanşa la Campionatul European şi ne va aduce o medalie cât mai strălucitoare pentru că are toate calităţile pentru a reuşi acest lucru.

Valentin Anghel: „ Vreau să le urăm baftă acestor minunaţi băieţi şi să nu uitaţi că în box, la Călăraşi, chiar se munceşte şi aceşti băieţi merită toată recunoştinţa noastră!”

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite