A DOUA VIDEOCONFERINŢĂ ROMÂNO-BULGARĂ în cadrul proiectului “CBC LIVE – Cross Border Cooperation Live Interaction Video Conferencing Network”

Videoconferinţa “JOB-uri si CARIERE”, cu participarea reprezentanţilor ministerelor muncii si protectiei sociale, insitutiilor responsabile cu inregistrarea agentilor economici  si ai furnizorilor de formare profesionala din Ruse, Vratsa Craiova şi Călăraşi, este cea de-a doua actiune din cadrul seriei de evenimente demonstrative organizate in cadrul proiectului “Împreună în timp real”, implementat de Camera de Comerţ şi Industrie Ruse, cu parteneri Asociaţia “Societatea “Idein”, Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa, Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare –  ARoTT – Craiova, Camera de Comerţ, Industrie  si Agricultura Călăraşi si finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Reprezentanți de la Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor Calarasi, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi, Oficiul Registrului Comertului Calarasi,  vor avea ocazia unui schimb de experienţă cu colegi de la instituţiile similare din Ruse, Craiova si Vratsa. Participanţii vor împărtăşi propriile experiente si vor discuta despre posibile viitoare colaborari.

Conferinţa începe  joi, 24 Septembrie 2015, la orele 10.30.

Participanţii vor fi în următoarele centre:

  • Centrul de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Ruse

Ruse, bd. Tsar Ferdinand 3A, et. 2

  • Centrul de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa

Vratsa, piaţa Hristo Botev, Casa Culturii, et. 2

  • Centrul de conferinţe video de pe lângă Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare – Craiova

Craiova, str. Ştefan cel Mare, nr. 12

  • Centru de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură – Călăraşi

Călăraşi, str. Progresului 23, bloc BBB, et. 5.

Crearea unei reţele de centre de videoconferinţe este rezultatul principal al proiectului “Împreună în timp real” prin care partenerii urmăresc îmbunătăţirea infrastructurii de comunicare din regiunea transfrontalieră Bulgaria-România şi, prin urmare, rezolvarea problemelor cu accesibilitatea şi locaţia izolată a regiunii.

Reţeaua este bazată pe cele mai noi soluţii tehnologice ce oferă sentimentul de prezenţă reală a participanţilor şi realizează un mediu de comunicare vie, cu imagine cristalină şi sunet perfect. Proiectul “Împreună în timp real” este finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Zilele Municipiului Călăraşi 2015/Premii pentru sportivi, antrenori, elevi şi profesori merituoşi

Manifestările prilejuite de Zilele Municipiului Călăraşi a inclus şi premierea sportivilor, antrenorilor, elevilor şi profesorilor care au obţinut rezultate remarcabile...

Închide