A fost aprobată investiţia pentru reţeaua de canalizare menajeră şi pluvială în Cartierul Măgureni din municipiul Călăraşi

Consiliul Local Călăraşi a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reţea canalizare menajeră şi pluvială Cartier Măgureni”.

Valoarea investiţiei este de 5.584.021,61 lei la care se adaugă TVA în sumă de 1.060.964,10 lei, din care C+M este de 3.432.649,02 lei la care se adaugă TVA în sumă de 652.203.31 lei.

Amplasamentul pe care se vor realiza lucrările de extindere reţea canalizare menajeră şi pluvială îl reprezintă trama stradală şi trotuarele aferente, situate în intravilanul localităţii în cartierul Măgureni.

Cartierul Măgureni este format din următoarele străzi pe care sunt amplasate 334 gospodarii cu o populaţie de 981 cetăţeni, după cum urmează:

– Str. Agricultori, str. Viilor, str. Păcii, str. D. Bolintineanu, str. V.Conta, str. V.Ţepeş, Petroşani, Intr. Petroşani, str. Lupeni, str. Rândunelelor, str. D.Cantemir, str. Vasile Lupu, str. Nr.1, str. Nr. 3.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide