A fost finalizat studiul de fezabilitate al viitoarei Pieţe Centrale a municipiului Călăraşi

Studiul de fezabilitate va intra în atenţia consilierilor locali, spre aprobare, în proxima şedinţă ordinară. Între timp, a fost finalizată şi demolarea fostei clădiri a pieţei.

Se propune realizarea unei clădiri P+Ep, cu o suprafaţă construită desfăşurată de 1.122 mp, destinată comerţului, serviciilor şi alimentaţiei publice.

În exterior, se vor amenaja o zonă pietonală, un spaţiu de joacă pentru copii, o fântână arteziană, o platformă subterană de colectare deşeuri, dar şi aproximativ 50 de locuri de parcare (care vor fi puse la dispoziţie contracost).

Proiectul amenajării Pieţei Centrale se completează cu cel al zonei centrale a municipiului Călăraşi, parte a unei aplicaţii depuse spre finanţare, de Primăria Municipiului Călăraşi, la începutul lunii octombrie, la ADR, pe Axa 4 a Regio 2014-2020.

Proiectul, cu o valoare de circa 8 milioane de euro, va schimba total zona pietonală a centrului vechi al municipiului Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Irinel Roman: „În primăvara anului viitor vom demara un proiect de asfaltare a străzilor pe o lungime de 10 km”

Mircea Brânduşă. În comuna Chirnogi realizările se văd la fiecare pas. O comună cochetă, în care eforturile edilului Irinel Roman nu...

Închide