A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la Poșta Veche

Luni, 24 septembrie, a fost semnat ordinul de începere privind execuția de lucrări la „Poșta Veche”, clădire de patrimoniu din municipiul Călărași, și s-a predat amplasamentul constructorului.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 2,57 milioane Euro din care Municipiul Călărași va asigura o cofinanțare de 2%, durată de execuție fiind de 24 de luni, iar perioada de garanție de 36 de luni.

Contractul a fost atribuit în cadrul proiectului finanțat din Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritara 5 – „Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului natural și cultural”, un proiect ce vizează redarea în circuitul turistic al patrimoniului cultural restaurat, precum şi obiectivului specific al Priorității de investiții – 5.1. „Conservarea, protejarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural”.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
„Joaca-i de când lumea”, expoziție de jucării la Muzeul Dunării de Jos

Vernisajul expoziției „Joaca-i de când lumea – Muzeul Jucăriilor la Călăraşi” va avea loc miercuri, 26 septembrie, ora 11.00, la...

Închide