A fost stabilit cel de al patrulea deputat de Călărași

După centralizarea voturilor din 11 decembrie de la nivelul județului Călărași, au obținut mandatele de parlamentari Roxana Pațurcă (PSD) – Senat, Eugen Nicolicea, Iulian Iacomi (PSD) și Cătălin Predoiu (PNL) – Camera Deputaților.

Cu doar 27.189 de voturi obținute, Răducu Filipescu (PNL) a așteptat redistribuirea pentru a completa mandatul de senator, fapt ce s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi.

O necunoscută rămăsese în ceea ce privește cel de al patrulea mandat de deputat. Acesta a revenit, în urma redistribuirii, candidatului PMP Călărași, Cristian Sefer, care a obținut 2.796 de voturi.

Astfel, listele de senatori și deputați ai județului Călărași sunt complete. Roxana Pațurcă (PSD) și Răducu Filipescu (PNL) merg în Senat iar Eugen Nicolicea, Iulian Iacomi (ambii PSD), Cătălin Predoiu (PNL) și Cristian Sefer (PMP) ocupă locurile de deputați.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
S-a finalizat prima sesiune de cursuri de formare profesională destinate administrației publice locale din Sud Muntenia

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat în perioada noiembrie - decembrie un program de formare profesională destinat reprezentanților...

Închide