A „uitat” să depună în casieria firmei la care lucra suma de 108.700 lei provenită din vânzări

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut de polițiștii de investigare a criminalității economice  Călărași pentru delapidare.

În fapt, în ziua de 21 aprilie a.c. polițiștii au fost sesizați de administratorul unei societăți comerciale care deține o stație de alimentare  cu carburant pe raza județului Călărași de faptul că un angajat al firmei nu a depus la societate numerarul provenind din vânzări.

Din cercetări se pare că, în perioada 14-21 aprilie a.c. tânărul, în calitate de șef de stație nu a depus la societate numerarul provenind din vânzări reprezentând suma totală de 108.700 lei, pe care şi-ar fi însuşit-o în interes personal.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

La data de 25 aprilie a.c. urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa cu propunere de arestare  preventivă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide