A vrut să depăşească şi a lovit 2 maşini, în dreptul Martifer

În ziua de 24 august a.c., C. Niculai, de 41 ani, din municipiul Călăraşi, care conducea un autotractor, pe strada Prelungirea Bucureşti, în dreptul Martifer, s-a angajat neregulamentar în depăşirea unui autoturism Volkswagen, condus de P. Spiru, de 64 ani, din Călăraşi,  în timp ce din sens opus circula autoturismul marca Dacia  Logan, condus de P. Dumitru, de 42 ani, din comuna Alexandru Odobescu, judeţul Călăraşi.

Pentru a evita coliziunea frontală, conducătorul autotrenului a frânat şi a virat brusc la dreapta intrând în coliziune cu autoturismul Volkswagen, pe care l-a proiectat în autoturismul Dacia Logan.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui M. Argentina, de 63 ani, din Călăraşi, pasageră pe locul din dreapta faţă în autoturismul Volkswagen.

Poliţiştii au constatat că bărbatul care conducea autotrenul avea o concentraţie alcoolică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide