Absolvenţii de liceu intră în febra Bacalaureatului

1.800 de elevi călărăşeni, dintre care 250 din promoţiile anterioare, s-au înscris pentru a susţine examenul de bacalaureat.

Potrivit calendarului de desfăşurare a examenului de bacalaureat naţional 2014, sesiunea iunie – iulie va debuta marţi, 10 iunie, prin susţinerea probei „A”, evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, iar între 11şi 13 iunie, se va desfăşura examenul la limba maternă, pentru ca în zilele de 16 -20 iunie elevii să susţină proba „D” a examenului, evaluarea competenţelor digitale.

În perioada 23 – 27 iunie, emoţiile vor continua odată cu susţinerea probei „C” a bacalaureatului, la una din limbile de circulaţie internaţională studiate în liceu. Iar în ultima zi a lunii în curs este programat examenul scris la limba şi literatura română.

Proba obligatorie a profilului este programată pentru ziua de 2 iulie, iar două zile mai târziu, elevii vor susţine proba la alegere a profilului şi a specializării. Prima afişare a rezultatelor se va face în ziua de 7 iulie, până la orele 12.00. Iar între orele 12.00 – 16.00, elevii nemulţumiţi au posibilitatea de a depune şi o contestaţie.

Rezolvarea contestaţiilor este rezervată pentru zilele de 8 – 10 iulie, iar rezultatele finale se vor afişa în ziua de 11 iulie 2014. Elevii care nu vor promova mai au o şansă la cea de-a doua sesiune programată în perioada 18 august – 4 septembrie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide