Accident rutier cu trei victime pe DJ 306, pe raza localităţii Floroaica

Paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au intervenit pentru acordarea primului ajutor unei femei în vârstă de 43 de ani, care prezenta traumatisme şi excoriaţii, în urma unui accident rutier.

În data de 16.09.2015, ora 20.22, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Floroaica, comuna Vâlcelele, pe DJ 306, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex feminin, Simona S., în vârstă de 43 ani (pasager dreapta faţă într-un autoturism înmatriculat în Călăraşi, implicat într-un accident rutier).

La sosirea echipajului SMURD, la locul intervenţiei se aflau echipaje ale S.A.J., care acordau ajutor medical altor două victime ale accidentului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, Eduard S.(conducător auto) şi un tânăr în vârstă de 25 de ani, Robert M.

Paramedicii SMURD au preluat femeia, care era conştienţă şi prezenta traumatisme la nivelul membrului inferior stâng, la nivelul gambei şi suspiciune de fractură, cât şi mai multe excoriaţii. Femeia a primit îngrijiri, i s-a imobilizat membrul accidentat cu atelă vacuum, a fost monitorizată şi transportată de urgenţăla U.P.U. Călăraşi.

În accident a fost implicat şi un alt autoturism, înmatriculat în Bulgaria, conducătorul auto al acestui vehicul nefiind de găsit la sosirea forţelor de intervenţie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide