Acţiune desfăşurată de poliţişti pentru prevenirea delicvenţei juvenile la Școala Mircea Vodă Călărași

Poliţişti de prevenire a criminalităţii au desfăşurat în perioada 13-17 februarie a.c. activităţi de prevenire a violenţei în mediul şcolar la Şcoala gimnazială „Mircea Vodă” din municipiul Călăraşi

Activitatea a avut ca scop informarea elevilor cu privire la beneficiile adoptării unor alternative de atitudine şi comportament asertiv-comparativ la formele de manifestare violentă, relaţionarea pozitivă şi soluţionarea paşnică a conflictelor.

Prin joc, brainstorming, dezbatere, demonstraţie şi comparaţie, elevii au fost capabili să explice noţiunile de agresivitate, violenţă, conflict, să enumere măsurile de prevenire a violenţei în mediul şcolar, să recunoască modul de gestionare nonviolentă a conflictelor şi să prezinte alternative la violenţa în mediul şcolar.

Acest gen de activităţi vor fi desfăşurate de poliţişti pe tot parcursul anului şcolar, fiind vizate toate unităţile de învăţământ din judeţul Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide