Actrița Maria Obretin vine acasă la Călărași să prezinte filmul „6,9 pe scara Richter” în regia lui Nae Caranfil

Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, în parteneriat cu Voodoo Films, vă prezintă luni, 30 ianuarie, cea mai nouă comedie cu accente de musical în regia lui Nae Caranfil.

„6,9 pe scara Richter” este un film gustat de tineri, dar, mai ales, remarcat de publicul călărăşean prin faptul că una dintre tinerele actriţe, Maria Obretin, este călărăşeancă. Aşadar, am invitat-o pe Maria Obretin, alături de unul dintre colegii din film, pentru a avea un dialog cu publicul călărăşean, pentru a se întoarce în oraşul natal şi a împărtăşi din experienţa ei, pentru a motiva tinerii să se orienteze cu mai multă responsabilitate către actul artistic, cultural.

Filmul îi are în rolurile principale pe Laurenţiu Bănescu,  călăraşeanca Maria Obretin, Teodor Corban şi Simona Arsu, iar alături de ei îi puteţi vedea pe Miruna Biléi, Adrian Văncică, Tache Florescu, Alexandru Papadopol, Ovidiu Niculescu, Lucian Ifrim sau Gelu Colceag.

Sinopsis:

Fiul (Laurenţiu Bănescu) este un tânăr actor de teatru care navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de “musical”, o nevastă geloasă până la depresie (Maria Obretin) şi obsesia marelui cutremur devastator, anunţat ca iminent de toţi “experţii”. Însă “adevăratul” cutremur pentru el se dovedeşte a fi re-apariţia intempestivă a propriului său tată (Teodor Corban), după decenii de absenţă.

Vă invităm să fiţi alături de noi, la acest eveniment, luni, 30 ianuarie, la ora 17:00, respectiv  19:30, Sala Cinema 3D/2D Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide