Acuzați de braconaj/Au vânat ilegal un căprior

Polițiștii au depistat în flagrant delict trei persoane, în timp ce transportau, cu un autoturism, un căprior pe care l-ar fi vânat ilegal. Arma și muniția pe care le aveau asupra lor au fost ridicate, iar vehiculul folosit a fost  indisponibilizat.

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – I.P.J. Călăraşi au depistat, în flagrant delict, trei bărbați, cu vârste între 43 și 48 de ani, din Bucureşti care transportau cu un autoturism un animal vânat.

Din cercetări a reieșit că cei trei s-ar fi deplasat pe fondul de vânătoare din localitatea Bogdana unde ar fi vânat un căprior.

În urma verificărilor a reieșit că cei în cauză nu dețineau nicio autorizație de vânătoare.

Polițiștii au ridicat arma, muniția (72 cartușe de vânătoare şi 3 cartuşe de cauciuc), un pistol de autoapărare cu proiectil din cauciuc și vânatul în vederea continuării cercetărilor și au indisponibilizat vehiculul folosit la transport.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Faţă de cei trei s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide