ADR Sud Muntenia relansează programul destinat în exclusivitate studenților

În data de 8 iulie, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia va organiza o selecţie pentru angajarea, pe perioada vacanței de vară, a unor studenţi care urmează cursurile unei facultăți economice sau tehnice, în ani terminali. Aceștia vor lucra pe bază de contract individual de muncă pe durată determinată, în una dintre cele mai moderne instituții din regiunea Sud Muntenia.

Programul destinat în exclusivitate studenţilor se derulează începând cu anul 2007. Prin această iniţiativă, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia doreşte să ofere avantajul familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană şi cu un mediu de lucru performant. Totodată, se doreşte ca acest program să contribuie la dezvoltarea profesională ulterioară a studenţilor. În plus, se oferă posibilitatea încheierii unor contracte de muncă la terminarea studiilor.

Despre acest program, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, a declarat, în cadrul unui eveniment destinat tinerilor, următoarele:

„De şase ani derulăm la nivelul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia un program în care, pe perioada vacanţei de vară, angajăm studenţi. Nu o să vă vină să credeţi câţi copii de valoare sunt în regiunea noastră, care, din păcate, din cauza ofertei destul de timide pe care o au la terminarea studiilor, se risipesc în cele patru zări. Pentru noi este o mare bucurie să primim în rândurile noastre tineri valoroşi. Este al şaselea an în care condițiile ne-au permis să angajăm studenţi şi sperăm ca iniţiativa noastră să contribuie la dezvoltarea lor profesională ulterioară. În plus, oferim posibilitatea încheierii unor contracte de muncă full time la terminarea studiilor, iar acest lucru poate constitui un aport la efortul de a păstra în regiune persoane calificate”. Mai multe detalii despre concurs puteţi citi pe site-ul ADR Sud Muntenia, link: http://www.adrmuntenia.ro/stiri/744/agentia-pentru-dezvoltare-regionala-sud-muntenia-relanseaza-programul-destinat-i.html.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide