Adrian Mihalcea crede într-un rezultat pozitiv, în meciul de acasă, cu UTA Arad

După victoria la scor înregistrată duminică, 23 aprilie, în etapa 30 la Clinceni, 4-1 cu Academica, după ce gazdele înscriseseră primele, Dunărea Călăraşi a stat în runda intermediară, obţinând 3 puncte la masa verde, deoarece ar fi trebuit să joace cu Unirea Tărlungeni, care s-a retras din campionat.

Duminică, 30 aprilie, pe teren propriu, de la ora 11:30, va primi vizita formaţiei UTA Bătrâna Doamnă, cea care astăzi, de la ora 17:00, va juca la Şiria cu Olimpia Satu Mare.

Jucătorii lui Adrian Mihalcea vor avea astfel un mare avantaj în faţa arădenilor, deoarece au putut pregăti în detaliu acest joc. Mai mult, antrenorul Dunării susţine că elevii săi nu au motive să se teamă de de jucătorii Utei, aflaţi în mare „foame de puncte”.

În meciul tur, desfăşurat la Arad, UTA Bătrâna Doamnă a câştigat în faţa Dunării cu 2-0, prin golurile marcate de Marius Curtuiuş (54) şi Adrian Petre (90+3). Arbitrul întâlnirii, Cătălin Buşi, a acordat şi două cartonaşe roşii, câte unul pentru fiecare echipă: Ionuţ Tănase (44) de la arădeni, respectiv Gabriel Preoteasa (37) de la călărăşeni.

 

Adrian Mihalcea: „Sunt toate premisele să vedem un meci bun şi, de ce nu, să obţinem un rezultat pozitiv”

Va urma un meci foarte important. Să spunem că vom întâlni echipa cu cea mai mare foame de puncte în momentul de faţă. Dacă am jucat cu Juventus, o echipă care e mai mult ca sigur promovată, acum întâlnim UTA într-un moment în care ei au nevoie disperată de puncte. Dar nu am o teamă, pentru că văd evoluţia băieţilor şi cred că putem face un meci la fel de bun ca şi cele de până acum. Suntem în creştere, acasă am făcut jocuri bune şi am scos rezultate la fel de bune cu echipe poate de acelaşi calibru ca UTA Bătrâna Doamnă. Deci sunt toate premisele să vedem un meci bun şi, de ce nu, să obţinem un rezultat pozitiv pentru noi”, a declarat, pentru site-ul oficial al Dunării, Mihalcea.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide