AFC Dunărea Călărași, singura echipă din Liga a II-a care va avea un sponsor tehnic

Pe lângă transferurile importante de jucători realizate în ultima perioadă, Clubul Dunărea Călărași a mai reușit o performanță, aceea de a avea un sponsor tehnic, devenind astfel singura echipă din Liga a II-a care beneficiază de un astfel de suport.

Grație demersurilor făcute de președintele clubului, Florin Brișan, urmează ca în zilele următoare să se semneze un acord de de sponzorizare cu firma D-Play, unic importator în România al brandului ACERBIS.

Contractul se va întinde pe o perioadă de 3 ani, urmând ca sponsorul tehnic să pună la dispoziția jucătorilor și staffului tehnic echipamentul de joc, echipamentul de antrenament și cel de prezentare.

Conform declarațiilor oferite de președintele Florin Brișan, clubul cheltuia 150.000 de lei anual cu echipamentul, realizându-se, prin acest acord de sponsorizare, o economie de 450.000 de lei în cei trei ani. Brișan s-a declarat impresionat de calitatea superioară și designul echipamentului și a anunțat că în perioada următoare va lansa o campanie de promovare.

Și reprezentanții brandului Acerbis în România au anunțat că, de acum încolo, timp de trei ani, „vor avea privilegiul” de a fi sponsorul tehnic al Dunării Călărași.

„Vă anunțăm că am devenit Sponsor Tehnic al echipei „Dunărea Călărași” pentru următorii 3 ani, echipă care dorește să promoveze în Liga 1 pentru prima data în cei 100 de ani de la înființare.

Suntem bucuroși că munca noastră este apreciată și îi mulțumim domnului președinte Florentin Brișan și întregii conduceri pentru acest privilegiu.”

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide