AFC Dunărea Călărași/Doar 4 abonamente au fost achiziționate, până acum, la tribuna oficială, pentru retur

Aflată pe primul loc în acest moment, la un punct distanță de ocupanta locului secund și contracandidata la promovare, FC Hermannstadt, Dunărea Călărași este la un pas de prima participare, din istorie, pe prima scenă fotbalistică din România, astfel că are nevoie de sprijinul cât mai multor suporteri în cele nouă meciuri ce se vor disputa, în mini retur, pe teren propriu.

Prezența acestora pe stadion înseamnă nu doar suportul moral pe care îl transmit jucătorilor dar și cel financiar, care este extrem de important pentru obținerea acestei performanțe. Clubul de fotbal Dunărea Călărași a scos deja la vânzare abonamentele pentru returul de campionat al Ligii a II-a iar biletele pentru prima partidă din retur se pot achiziționa de la stadion începând de vineri, 23 februarie.

Toți cei care iubesc fotbalul și, în special, clubul Dunărea își pot aduce aportul personal prin biletele sau abonamentele pe care le achiziționează, valoarea acestora nefiind una foarte mare – 10 lei, respectiv 60 de lei pentru cele 9 partide ce se vor disputa acasă.

Pentru tribuna oficială prețul unui bilet este de 30 de lei iar al unui abonament de 250 lei. Din păcate, până în prezent, au fost vândute doar patru abonamente la tribuna oficială, din cele 100 scoase la vânzare, dintre care două au fost achiziționate de cei doi viceprimari ai municipiului Călărași, Dragoș Coman și Viorel Ivanciu, care au preferat să plătească contravaloarea abonamentului deși beneficiau de invitații.

Primul meci din retur se va disputa duminică, 25 februarie, de la ora 15.00, pe arena Ion Comșa, în compania FC Hermannstadt, o partidă extrem de importantă în ecuația promovării.

Președintele Florin Brișan speră ca la meci să vină cât mai mulți suporteri.

„Mizăm fără îndoială pe sprijinul suporterilor pe care-i aşteptăm în număr cât mai mare duminică, 25 februarie la duelul cu Hermannstadt. În acest sens, îi anunţ pe toţi cei care vor să fie alături de Dunărea că de vineri, 23 februarie şi până la ora meciului vom pune în vânzare biletele, la poarta stadionului, din B-dul Republicii, 39. Tot de acolo vor putea achiziţiona şi abonamentele inclusiv cele de la Tribuna Oficială. Îi aşteptăm şi împreună să devenim învingători!”, a declarat acesta.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide