Agro Prest 2005 SRL | Anunț de mediu

Agenția pentru Protecția Mediului Călărași și Agro Prest 2005 SRL, cu sediul social în comuna Ștefan Vodă, str. Iasomiei, nr. 16, județul Călărași, titular al activității „Creșterea intensivă a păsărilor de curte și a porcilor, cu capacități de peste: a) 40.000 de locuri pentru păsări de curte. așa cum sunt definite la art. 3 lit. rr) din prezenta lege”, obiectiv amplasat în comuna Ștefan Vodă, str. Iasomiei, nr. 16, județul Călărași, anunță publicul interesat asupra dezbaterii publice ce va avea loc la sediul Primăriei din comuna Ștefan Vodă, în data de 12 iulie, ora 10.00.

Informațiile privind potențialul impact asupra mediului al activității pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Călărași, șoseaua Chiciu, nr. 2, județul Călărași și pe site-ul www.apmcl.anpm.ro.

Observațiile publicului se primesc zilnic, sub semnătură și cu datele de identificare, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide