Agro Prest 2005 SRL | Anunț public privind emiterea autorizației integrate de mediu

Agenția pentru Protecția Mediului Călărași, cu sediul în municipiul Călărași, Șos. Chiciu, Nr. 2, Județul Călărași anunță publicul interesat asupra deciziei de emitere a Autorizației Integrate de Mediu pentru „Instalații pentru creșterea intensivă a păsărilor având o capacitate mai mare de 40.000 de locuri pentru păsări de curte”, din comuna Ștefan Vodă, str. Iasomiei, nr. 16, județul Călărași.

Informațiile privind potențialul impact asupra mediului al activității pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Călărași – Municipiul Călărași, Șos. Chiciu, nr. 2, tel/fax 0242 315 035; 0242 311 926 și e-mail: apmcl.anpm@yahoo.com.

Observațiile publicului se primesc zilnic, de luni până joi, între orele 08.00 – 16.30, și vineri 08.00 – 14.00, sub semnătură și cu date de identificare la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Călărași – localitatea Călărași, Șos. Chiciu (în termen de 30 de zile calendaristice de la data publicării anunțului).

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide