AJOFM Călărași organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași organizează joi, 20 octombrie 2016, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții promoției 2016. Acțiunea se va desfășura începând cu ora 9.00, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților, str. Sloboziei, nr. 4 Bis. În același interval de timp, bursa locurilor de muncă va avea loc și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Olteniţa, str. Argeșului, nr.111.

Deşi este o acţiune destinată proaspeților absolvenți, orice persoană care se află în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia dispunând de oferte de locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.

Învităm la bursa locurilor de muncă absolvenții promoției 2016 aflați în evidența instituției noastre, precum și agenții economici care doresc să ofere o șansă pe piața muncii acestor tineri.

„În viziunea organismelor de conducere UE în ceea ce privește ocuparea, s-a conturat o opțiune strategică și anume adoptarea unui complex de măsuri care vizează încadrarea în muncă a tinerilor. Concret, AJOFM Călărași urmărește ca tinerii cu vârsta mai mică de 25 ani, care își pierd locul de muncă sau care nu găsesc unul după terminarea studiilor, să primească o ofertă de bună calitate, fie de angajare, fie de continuare a educației sau de întrare în ucenicie, ori de efectuare a unui stagiu”, a precizat domnul Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călăraşi.

Agenţii economici care doresc să participe la bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași la telefon : 0242315798, 0242318376 sau e-mail: ajofm@cl.anofm.ro.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide