AJOFM Călărași organizează, în 25 septembrie 2015, bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2015

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași organizează în data de  25 septembrie 2015 bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei actuaele.

La Călărași, acțiunea se va desfășura începând cu ora 9.00, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților, str. Sloboziei nr.4 Bis. În același interval de timp, bursa locurilor de muncă  va avea loc și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Olteniţa, str. Argeșului nr.111.

Deşi este o acţiune destinată proaspeților absolvenți, orice persoană care se află în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia dispunând de oferte de locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.

“Organizând  bursa locurilor de muncă pentru proaspeții absolvenți, dorim să prevenim șomajul în rândul tinerilor, prin identificarea de posibilități de angajare după finalizarea studiilor.

Învităm la bursa locurilor de muncă pe cei aproximativ 750 de absolvenți promoția 2015 aflați în evidența instituției noastre, precum și agenții economici care doresc să ofere o șansă pe piața muncii acestor tineri.

De asemenea, venim în sprijinul angajatorilor cu facilitățile fiscale oferite din bugetul asigurărilor pentru șomaj, pentru încadrarea în muncă a absolvenților unei forme de învățământ, a tinerilor postinstituționalizați sau a ucenicilor.” a precizat domnul  Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călăraşi.

Agenţii economici care doresc să participe la bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călărași la telefon : 0242315798, 0242318376 sau e-mail : ajofm@cl.anofm.ro. Persoană de contact – Simona Donciu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
P.S.RO solicită Curții de Conturi un control cu privire la contractele dubioase încheiate de Primăria Capitalei

Partidul Social Românesc le solicită, pe această cale, inspectorilor Curții de Conturi să efectueze un control cu privire la contractele...

Închide