AJOFM Călărași organizează vineri, 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2017

Acțiunea se va desfășura începând cu ora 9.00, la sediul Primăriei Municipiului Călărași. În același interval de timp, Bursa Locurilor de Muncă va avea loc și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Olteniţa, din str. Argeșului nr.111, Oltenița.

Evenimentul va facilita cunoaşterea pieței muncii şi a ofertelor venite din partea mediului economic călărășean de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi a beneficiilor financiare acordate din bugetul asigurărilor de șomaj.

În acest context, invităm la această acțiune toți absolvenții promoției 2017 aflați în evidența instituției noastre, precum și agenții economici care doresc să ofere o șansă pe piața muncii acestor tineri.

Deşi este o acţiune destinată proaspeților absolvenți, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia oferind locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.

Obiectivul principal al acestei bursei este să asigure ocupare pentru toate categoriile de tineri, pentru toate nivelurile de şcolarizare şi pentru toate competențele dobândite în şcoală, prin intermedierea de către AJOFM Călărași a unui dialog direct între agenții economici şi solicitanții de locuri de muncă”, a precizat domnul Nicolae CHIRANA, director executiv al AJOFM Călăraşi.

Agenţii economici care doresc să participe la bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași la telefon: 0242/318.376 sau e-mail : ajofm@cl.anofm.ro.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Alin Drăgulin, director ADI Ecoaqua: „Ne dorim un C.A. cât mai competent pentru buna gestionare a operatorului de apă, cât mai profesionist”

Directorul ADI Ecoaqua, Alin Drăgulin, ne-a răspuns la câteva întrebări privind modul în care s-a făcut selecţia candidaţilor pentru Consiliul...

Închide