AJOFM Călăraşi/8 programe de formare profesională organizate în luna august

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi organizează, în luna august 2016, 8 programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în evidența AJOFM Călărași, în următoarele locații:

– Oltenița – frizer, brutar, lucrător în comerț, lucrător în structuri pentru construcții, barman

– Lehliu Gară – lucrător în comerț

– Călărași – maseur, operator introducere, validare și prelucrare date

Toate cursurile sunt organizate în colaborare cu Centrul Regional de Formare Profesională Călărași. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pe lângă faptul că beneficiază în mod gratuit de aceste cursuri, au şi alte facilităţi, precum: rechizite şi materiale de instruire, manuale, echipament de protecţie pe timpul instruirii practice, dacă este cazul, abonament gratuit pe mijloacele de transport pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire, consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.

Persoanele care participă la cursurile de formare profesională gratuite, dacă  se încadrează în muncă în perioada desfășurării cursului, pot beneficia în continuare, până la finalizarea programului de formare profesională început, de servicii de formare profesională gratuite. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0242.318.376 interior 105 – compartiment formare profesională.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide