Al doilea accident mortal în 2 zile în judeţul Călăraşi

Rodica Dohot. După ce luni dimineaţa Dobriţa B. de 69 de ani şi-a pierdut viaţa şi alte 3 persoane sunt în stare gravă în urma accidentului ce a avut loc lângă Lehliu-Gară, pe DN 3A, nici seara de marţi nu s-a încheiat fără incidente. Astfel, în jurul orei 20.30, Gheorghe G., de 60 ani din Călăraşi, conducea autoturismul marca Dacia pe D.N. 3, în afara localităţii Cuza-Vodă. Întrucât nu a păstrat o distanţă suficientă în mers a intrat în coliziune cu un tractor şi o remorcă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului şi decesul pasagerilor E. Ion, de 54 ani şi U. Mirel, de 35 ani (cei doi bărbaţi au decedat în cursul nopţii la spital).

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul care conducea tractorul, Vasile B., de 60 ani, nu posedă permis de conducere. Cercetările sunt efectuate în continuare sub aspectul infracţiunilor de ucidere din culpă şi de conducere şi încredinţarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide