ALDE Călărași/Dragu a plecat, Dumbravă candidează

Dumbravă – Georgescu 1-0

Săptămâna trecută, pe 8 martie, co președintele ALDE Călărași, Bogdan Georgescu, a transmis un comunicat de presă prin care anunța candidatura fostului primar Nicolae Dragu la Primăria Călărași din partea formațiunii pe care o conduce. Imediat însă, Virgil Dumbravă, președinte al organizației municipale, contracara printr-un alt comunicat în care spunea că respectiva decizie nu a fost luată de conducerea centrală. În cele din urmă, hotărârea finală a centrului a fost de a-l nominaliza pe Dumbravă ca și candidat, renunțându-se astfel la Nicolae Dragu care s-a reorientat către Partidul Democrației Sociale.

Pe înțelesul tuturor, neoficial lucrurile au stat cam așa: Bogdan Georgescu și l-a dorit pe Dragu candidat, a furat startul și s-a grăbit să-l anunțe public, Dumbravă a fost deranjat, a discutat cu cei din conducerea centrală și a avut câștig de cauză. În cadrul conferinței de presă din 16 martie, Bogdan Georgescu a încercat o explicație diplomată spunând că a fost o neînțelegere de comunicare: „Neînțelegerea, așa cum spuneți dumneavoastră, a fost în modul cum am comunicat rezultatul analizei și deciziei la centru. Și ca urmare a discuțiilor, colegii de la centru au decis că domnul Dumbravă este candidatul la funcția de primar. Au decis prima dată că este domnul Dragu, apoi că este domnul Dumbravă. S-a făcut o analiză a prezenței colegului nostru Virgil Dumbravă în cadrul partidului, chiar pe mai multe planuri și s-a ajuns la concluzia că domnul Dumbravă este, în interesul partidului, cel care poate reprezenta cel mai bine formațiunea noastră politică la funcția de primar.” Întrebat de ce nu și l-a dorit pe Dumbravă candidat, Georgescu a spus că este o problemă personală.

Virgil Dumbravă a spus la rândul său că partidul a dat dovadă de maturitate, lăsând liberă competiția dintre posibilii candidați. „În urma competiției interne, a analizei sondajului realizat, a activității din partid s-a ajuns la concluzia că eu am șanse mai mari de a câștiga Primăria Călărași”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide