„Aleg conştient. Stop dependenţei de internet!” – Internetul în folosul copiilor

Elevii învăţământului gimnazial de la Şcoala Gimnazială Nr.1 Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, coordonaţi de profesorul Marin Georgeta, participă la concursul propus de Organizaţia „Salvaţi copiii” din cadrul programului Ora de Net „Aleg conştient. Stop dependenţei de Internet”.

În cadrul acestui concurs vor fi organizate o serie de activităţi, una dintre ele fiind o întâlnire care îşi propune să adune peste 50 de reprezentaţi ai elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice, cu scopul promovării informaţiilor privind riscul dependenţei de internet în rândul copiilor şi tinerilor şi crearea unui spaţiu de discuţii prin care să se găsească alternative de petrecere a timpului liber care să nu implice mediul online.

Activitatea de informare se va desfăşura în cadrul Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, în data de 05.04.2019. În cadrul acestei activităţi vor fi vizionate resursele puse la dispoziţie în cadrul platformei „Ora de Net” şi vor avea loc dezbateri în urma cărora vor fi propuse soluţii de petrecere a timpului liber.

Programul Ora de Net este un program sprijinit de Comisia Europeană, care cuprinde centre naţionale active în Uniunea Europeană, având ca obiectiv comun promovarea utilizării în condiţii de mai mare siguranţă a internetului şi a noilor tehnologii online de către copii. Organizaţia Salvaţi Copiii România este coordonator naţional în cadrul acestui program, anul acesta fiind a XI-a ediţie, tematica anului 2019 fiind „Aleg conştient. Stop dependenţei de internet!”.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide