Alegeri PNL/Daniel Drăgulin a fost reales, Viorel Ivanciu se pregătește să conducă organizația municipală

Ieri, în sala Barbu Știrbei din Călărași, s-a desfășurat Comitetul de Coordonare Local privind alegerea președintelui organizației municipale a PNL Călărași și a Biroului Permanent, în prezența a peste 300 de delegați.

Aşa cum era de aşteptat, dat fiind faptul că a fost o singură candidatură pentru preşedinţia organizației, cea a preşedintelui în funcţie, Daniel Drăgulin, acesta a fost reales pentru a treia oară consecutiv în fruntea organizaţiei locale.

Numai că, de data aceasta, președintele reales, va avea cel mai scurt mandat, de nici două zile, ținând cont că joi, 27 aprilie, vor avea loc alegerile pentru șefia organizației județene, acolo unde este tot o singură candidatură, tot a lui Daniel Drăgulin.

Susținut de viitorul fost președinte, Răducu Filipescu, dar și de Vasile Iliuță, cel care a fost candidat pentru aproximativ 48 de ore, de sâmbătă 22 aprilie până luni 24 aprilie, Daniel Drăgulin va câștiga fără emoții și funcția de președinte al organizației județene.

Astfel că, organizația municipală va fi condusă, cu titlu de interimat, de primvicepreședintele ales ieri, Viorel Ivanciu.

Din cele 322 de voturi exprimate, Daniel Ștefan Drăgulin a fost reconfirmat în funcție cu 298 de voturi „pentru”, 24 de voturi fiind anulate.

2 Prim-vicepreședinți: Viorel Ivanciu (267 voturi) și Camelia Croitoru (265 voturi).

8 Vicepreședinți: Daniel Purcărea (250 voturi), Cătălin Kostelnic (223 voturi), Florentina Toneanu (223 voturi), Sandra Teodora Bratu (215 voturi), Ionel Oprea (207 voturi), Andrei Romilă (205 voturi), Alina Jipa (192 voturi), Emanoil Aron (191 voturi).

15 membri BPL: Florian Enache, Rada Mihai, Angelica Păun, Valentin Deculescu, Carmen Filipescu, Ramona Badea, Florin Drăgan, Maria Dumitru, Mariana Luca, Dan Nițulescu, Liliana Gingașu, Niculae Vasile, Lucica Barbu, Cătălin Marius Călin, Daniela Nicolae.

Trezorier – Ion Runcu Angheluș.

La propunerea președintelui ales, secretar general a fost numit Dragoș Florin Coman.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide