Alegeri Prezidențiale 2019 | Aproape jumătate din călărășeni votaseră până la ora 19.00

Călărășenii au păstrat același trend ca la alegerile din 2014, atunci când în primul tur s-a înregistrat un procent de prezență de 52,42%. Și de această dată procentul ar putea fi apropiat ca valoare cu cel din 2014 la închiderea urnelor. La ora 19.00, în Județul Călărași se înregistra un scor de 42,33% (105.483 votanți).

Până la această oră nu s-au înregistrat evenimente notabile, niciun partid nereclamând nereguli în procesul electoral. Unii simpatizanți ai USR au acuzat, prin postări pe facebook, că PNL ar face jocuri de așa natură încât să fie favorizată prezența candidatului PSD în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

După încheierea scrutinului vor apărea și primele rezultate în privința preferințelor alegătorilor călărășeni. Rămâne de văzut dacă Județul Călărași va alege, și de această dată, așa cum s-a întâmplat de 30 de ani încoace, candidatul social democrat la președinția României sau a avut altă opțiune.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide