Alegeri Prezidențiale 2019 | Ce au declarat politicienii călărășeni la ieșirea de la urne

Singurii politicieni călărășeni care au oferit declarații astăzi la ieșirea de la urne au fost liberalii. Social Democrații s-au abținut de la declarații, atât după ieșirea din secțiile de vot cât și pe paginile lor de facebook.

Primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, spune că a votat pentru democrație și libertate.

„Am votat pentru o Românie normală, am votat pentru un președinte puternic, pentru democrație și pentru libertate. Am votat pentru România, am votat pentru mine și pentru familia mea, și sunt convins că mulți dintre cei ce vor veni la vot vor ști ce să voteze.” – Daniel Drăgulin, președinte PNL Călărași.

Senatorul liberal Răducu Filipescu a votat pentru viitorul european al României.

„O zi importantă pentru România, o zi importantă pentru noi toți. Am votat pentru o Românie normală, pentru un viitor pe care sper ca partidul meu să încerce să-l îndrepte și să-l așeze pe o cale normală. Sunt convins că președintele nostru Klaus Iohannis va intra în turul II și de asemenea sunt convins că oricine va fi contracandidatul lui în turul II, Klaus Iohannis va câștiga.

E un moment important pentru România, pentru că el va duce țara pe o cale normală, europeană… Cei care au încercat să deturneze România din drumul ei normal nu au reușit. Națiunea română va vota azi pentru viitorul ei și va vota pentru a fi în continuare europeni. Nu avem ce căuta în alte părți, nu ne putem asocia cu alții. Singura variantă este o Europă puternică, unită în care și România să fie o națiune puternică.”

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a declarat că a votat pentru un preşedinte demn şi pentru o Românie normală. „Am votat cu gândul pentru o Românie normală, ca toţi românii s-o ducă mai bine şi s-avem o reprezentare mai bună în lume. Votul meu merge către un viitor mai bun pentru generaţiile de tineri.”

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide