Alegeri Prezidențiale 2019 | Klaus Iohannis, câștigător în municipiul Călărași

Klaus Iohannis a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale în municipiul Călărași. Potrivit datelor oficiale de la BEJ Călăraşi, pe primul loc s-a situat Klaus Iohannis, candidatul susţinut de PNL, cu 9.411 de voturi (34,46%). Pe locul 2 se află Viorică Dăncilă, susţinută de PSD, cu 7.281 de voturi (26,66%) iar pe 3, Dan Barna (USR PLUS) cu 3.767 de voturi (13,79%). Numărul voturilor valabil exprimate a fost de 27.306. La nivel de județ, Iohannis a obținut 37,61% (40.762 voturi).

Președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin, a ținut să mulțumească tuturor călărășenilor din municipiu dar și din județ pentru votul lor.

„O nouă victorie a PNL Călărași!

10 Noiembrie 2019 reprezintă momentul de reconfirmare a forței PNL în județul Călărași, pentru prima dată, în ultimii 30 de ani, un candidat al dreptei câștigând alegerile prezidențiale!

Peste 37% din călărășeni au ales proiectul României Normale al lui Klaus Iohannis, lucru care ne face sa credem ca ne îndreptam în direcția potrivită a unei Românii moderne, respectată în Europa și în lume.

Dragi călărășeni,

Vă multumesc pentru că ați ieșit în număr mare la vot și pentru ca ați preferat parteneriatul PNL- Klaus Iohannis.

Dragi colegi liberali,

Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru munca depusă în cele 30 de zile de campanie electorală și nu numai și că împreună am demonstrat că suntem o echipă puternică PNL. Victoria finală o vom sărbători în turul 2, #împreună!” – a scris primarul Daniel Drăgulin, președintele PNL Călărași, pe pagina sa de facebook.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide