Alexandru Bourceanu a devenit jucătorul Dunării Călărași

Conferința de presă de astăzi găzduită de clubul Dunărea Călărași a prilejuit anunțarea sosirii în lot a doi noi jucători. Este vorba de Alexandru Munteanu și fostul jucător de națională Alexandru Bourceanu. Preşedintele executiv, Florin Brişan, că cei doi vor îmbrăca tricourile Dunării pentru 2 ani respectiv 6 luni. De asemenea, Brișan a anunțat că Lucian Marinescu a plecat de la club urmând a fi perfectate datele despărțirii.

 „Se vor alătura lotului nostru Alexandru Bourceanu şi Alexandru Munteanu. Sunt jucători care au foarte multe meciuri în liga I, chiar şi la echipa naţională, la formaţii importante. Sunt convins că ne vor ajuta în demersul nostru de a face o figură frumoasă în liga I”, a afirmat Brişan.

Antrenorul Dan Alexa este convins că Munteanu şi Bourceanu se vor integra rapid în echipă iar experienta lor va fi benefică pentru Dunărea Călăraşi.

„Sper ca cei doi să confirme. Într-adevăr, sunt jucători cu experienţă în L1. Pe Alex Bourceanu îl cunosc foarte bine, este un jucător care a fost de top în România. Îl cunosc foarte bine, îi ştiu caracterul. Îmi doresc să şi reuşească pentru că dacă va reuşi va aduce un plus valoric consistent.

Este un jucător cu personalitate, a fost căpitanul Stelei într-o perioadă de glorie şi a fost vândut la vremea respectivă pe o sumă mare de bani. Faptul că am reuşit să-l aducem e un plus pentru noi. E adevărat că vine după o perioadă de pauză dar sper să ne ajute. Are tot sprijinul meu şi cred că va ajunge la nivel bun.”, a spus antrenorul dunărenilor.

Alex Bourceanu, fost jucător important la Steaua și la echipa națională, a declarat: „Cu domnul Alexa, am lucrat împreună 2 ani la Timişoara, am avut o relaţie bună. A trecut şi el prin probleme medicale şi mă poate înţelege în încercarea de a reveni în topul jucătorilor din România.

Pentru asta, trebuie să mă adaptez cerinţelor antrenorului, jocului echipei şi să fac multe meciuri bune în continuare. Acum vin cu experienţă, profesionalism şi aduc imagine.”

Alex Munteanu, fost jucător al echipei Poli Timișoara: „Am ales să vin la Călăraşi pentru că domnul antrenor Alexa şi-a dorit să lucrăm împreună încă din perioada când antrena la Chiajna. Din păcate, n-am reuşit să ajung acolo dar iată că viaţa ne oferă prilejul de a munci împreună. Sperăm să facem o figură frumoasă, să ne clasăm cât mai sus.

Mă voi pune în slujba echipei şi a staffului tehnic ca să îndeplinim acest obiectiv. Mulţumesc pentru încredere, sper să avem rezultate şi mai bune în continuare. Până acum, echipa a strâns puncte importante unde nimeni nu spera.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide