Alexandru Vasile a fost ales vicepreședinte în cadrul organizației naționale a TNL

Proaspăt ales în funcția de președinte al Organizației Județene de Tineret a PNL Călărași, Alexandru Vasile a devenit și vicepreședinte al Regiunii Sud Muntenia, funcție în care a fost ales la Congresul TNL de la sfârșitul săptămânii trecute.

Organizația Județeană a TNL Călărași transmite faptul că, în urma votului exprimat la Congresul TNL desfășurat la Parlamentul României, duminică, 22 octombrie, deputatul Mara Mareș este noul Președinte al Tineretului Național Liberal, candidat susținut de cei 35 de delegați din județul Călărași.

Totodată, în cadrul aceluiași Congres, președintele TNL Călărași, Alexandru-Lucian Vasile, a câștigat detașat funcția de vicepreședinte al Regiunii Sud Muntenia. Încă doi colegi din cadrul filialei noastre fac parte, începând de duminică, 22 octombrie, din noul Birou Politic Național al PNL. Este vorba de secretarul general Ancuța-Antoaneta Brașoveanu, care a primit funcția de membru, și de prim-vicepreședintele Andrei Romilă, care a primit funcția de membru CNRA.

„Sunt extrem de mulțumit de rezultatul Congresului TNL, candidatul susținut de filiala pe care o conduc, deputatul Mara Mareș, fiind și cel care a obținut cele mai multe voturi din partea colegilor mei tineri liberali. Îi transmit, și pe această cale, felicitări Marei, pe care vreau să o asigur, încă o dată, de tot sprijinul TNL Călărași în mandatul pe care l-a primit. Totodată, mă simt obligat, în urma funcției obținute, cea de vicepreședinte al Regiunii Sud Muntenia, să fac tot ce îmi stă în putință pentru a reprezenta cu cinste filiala TNL Călărași la nivel de regiune!”, a declarat Alexandru-Lucian Vasile, președinte al Organizației județene a TNL Călărași

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide